Onze
mensen

Thomas, Site Manager

Ik krijg de kans om aan verschillende projecten te werken en zo elke dag ervaring op te doen in het werkveld. Niet alleen mijn technische, maar ook mijn communicatieve en oplossingsgerichte vaardigheden worden elke dag aangesproken. Deze mooie waaier aan uitdagingen maakt de job boeiend! Bovendien is er voldoende ondersteuning van de collega’s en het bedrijf en er heerst een aangename werksfeer. Je werk wordt gewaardeerd en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden, zo kreeg ik na 5 jaar de kans om Site Manager te worden. Voor deze kans ben ik nog steeds dankbaar.

Mattias, Junior Project Manager

Als net afgestudeerde Industrieel Ingenieur met interesse in de economie ben ik gestart als Calculator. Na een half jaar heb ik mijn eerste ervaring als Assistent Project Manager opgedaan. Daarna heb ik de kans gekregen om zelf een eerste project tot een goed einde te brengen. De ondersteuning van collega’s die op alles een antwoord weten, maakt het alleen maar toffer om bij ITB te werken. Ten slotte is het met hen dat je het grootste deel van je dag doorbrengt.

Isabel, Design Engineer

Het beroep van Design Engineer is de laatste jaren enorm gemoderniseerd. Meer en meer worden onze projecten uitgewerkt in grafische cloud werkplekken. Dit heeft als voordeel dat je als tekenaar onmiddellijk bij de start van een project deel uitmaakt van een team. Onze elektrische plannen worden in real time gedeeld met andere aannemers. Zo worden conflicten al in ontwerpfase opgespoord. Zowel op kantoor als op de werf hebben alle betrokkenen toegang tot de laatste projectgegevens en tekeningen.

Christophe, Project Manager

Christophe werkt al 10 jaar met veel plezier voor ITB. Bekijk in deze video waarom Christophe iedereen zou aanraden om te werken voor ITB.

Onze vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep?
Klik dan snel door naar onze vacatures.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.