NOS
COLLÈGUES

Thomas, Site Manager

Ik krijg de kans om aan verschillende projecten te werken en zo elke dag ervaring op te doen in het werkveld. Niet alleen mijn technische, maar ook mijn communicatieve en oplossingsgerichte vaardigheden worden elke dag aangesproken. Deze mooie waaier aan uitdagingen maakt de job boeiend! Bovendien is er voldoende ondersteuning van de collega’s en het bedrijf en er heerst een aangename werksfeer. Je werk wordt gewaardeerd en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden, zo kreeg ik na 5 jaar de kans om Site Manager te worden. Voor deze kans ben ik nog steeds dankbaar.

Mattias, Junior Project Manager

Als net afgestudeerde Industrieel Ingenieur met interesse in de economie ben ik gestart als Calculator. Na een half jaar heb ik mijn eerste ervaring als Assistent Project Manager opgedaan. Daarna heb ik de kans gekregen om zelf een eerste project tot een goed einde te brengen. De ondersteuning van collega’s die op alles een antwoord weten, maakt het alleen maar toffer om bij ITB te  werken. Ten slotte is het met hen dat je het grootste deel van je dag doorbrengt.

Isabel, Design Engineer

Het beroep van Design Engineer is de laatste jaren enorm gemoderniseerd. Meer en meer worden onze projecten uitgewerkt in grafische cloud werkplekken. Dit heeft als voordeel dat je als tekenaar onmiddellijk bij de start van een project deel uitmaakt van een team. Onze elektrische plannen worden in real time gedeeld met andere aannemers. Zo worden conflicten al in ontwerpfase opgespoord. Zowel op kantoor als op de werf hebben alle betrokkenen toegang tot de laatste projectgegevens en tekeningen.

Christophe, Project Manager

C’est avec grand plaisir que Christophe travaille pour ITB depuis 10 ans. Cliquez ici pour voir pourquoi Christophe recommanderait à tous de travailler pour ITB.

Nos offres d'emploi

Vous vous reconnaissez dans les histoires de nos collègues? Vous voulez faire partie d’un groupe stable ?
Consultez nos offres d’emploi maintenant !

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de cookies pour optimiser le bon fonctionnement du site, mais également pour réaliser des statistiques de visites. Pour plus d’informations, nous vous invitons à consulter la politique en matière de cookies.